Uthyrningspolicy

Eva och Lina i kundtjänst

När du har registrerat dig på vår webbplats kan du börja söka lägenhet hos oss på Arvika Fastighets Ab.

Intresseanmälan.

När lägenheterna publiceras på vår hemsida kan du som är kund hos oss göra en intresseanmälan.

Du kan göra max tre intresseanmälningar åt gången.

De fem personerna med flest poäng får erbjudande om att gå och titta på lägenheten.

Om du tackar ja eller nej.

Den med flest poäng som fortfarande är intresserad av lägenheten efter att ha tittat på den och som tackat ja till erbjudandet blir erbjuden ett avtal. Vi kommer att försöka kontakta dig under tre dagar för att erbjuda dig lägenheten. Svarar du inte under den tiden, så kommer lägenheten att gå vidare till nästa person på listan.

Lägenheten erbjuds i befintligt skick och har alltid genomgått en besiktning innan du som ny hyresgäst tillträder den. Eventuella åtgärder kommer att utföras efter inflyttning.

Tackar du nej tre gånger till ett erbjudande eller väljer att inte svara alls, införs en spärr för dig i tre månader innan du kan gå in och göra nya intresseanmälningar.

I samband med att du skriver under ett avtal hos oss så nollställs dina poäng.

Du blir även spärrad i nio månader och fråntas möjligheten att söka ny bostad under denna period.

Det är då viktigt att komma ihåg att återigen aktivera dig som sökande på vår sida så att du på nytt kan börja samla poäng.

Obs! Vi gör alltid en kreditkontroll och förvissar oss om att du har en fast inkomst, goda hyresreferenser samt inte belastas av betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden innan vi erbjuder ett kontrakt hos oss.